sunnuntai 1. syyskuuta 2019

Omenaletut

Omena ja letut ovat mitä mainioin yhdistelmä. Letut jo itsessään ovat varsinainen klassikkoherkku, joka maistuu yleensä koko perheelle. Omenalettujen omenaisuus syntyy omenamehusta, mutta lettujen rinnalla kannattaa tarjota esimerkiksi pannulla paistettuja ja kanelilla ja sokerilla maustettuja omenalohkoja ja kermavaahtoa.

4 dl omenamehua

1 kananmuna

1 rkl vaniljasokeria

2,5 dl vehnäjauhoja

2 rkl sulaa voita

ripaus suolaa

1. Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi.

2. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

3. Kuumenna lettupannu ja paista letut voissa.

4. Nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Himonuudelit

nokare voita 3 rkl oliiviöljyä 1 purjosipuli 1/2 varhaiskaali (500g) paketti pinaattia 1 rkl seesamiöljyä 3 rkl riisiviinietikkaa 3 ...