Ainekset 6 annosta
400 g Pirkka naudan jauhelihaa 10 %
1 (100 g) sipuli
1 tl Pirkka valkosipulimurskaa (tai yksi murskattu valkosipulinkynsi)
tilkka öljyä
6 dl vettä
2 tlk (à 390 g) Pirkka Parhaat mascarpone pastakastiketta
2 Knorr kanaliemikuutiota
1 rkl punaviinietikkaa
1 tl kuivattua timjamia
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
12 (n. 180 g) Pirkka lasagnelevyä
2 pkt (125 g) Pirkka Parhaat Mozzarella di Bufala -juustoa tai
Pirkka mozzarellaa
- Kuori ja hienonna sipuli.
- Kuullota öljyssä isossa kattilassa tai kasarissa sipuli ja valkosipulimurska. Lisää jauheliha ja paista se kypsäksi ja kauniin ruskeaksi.
- Lisää vesi, tomaattipastakastike, hienonnetut kanaliemikuutiot, punaviinietikka, kuivattu timjami, suola ja mustapippuri.
- Murra lasagnelevyt pienemmiksi paloiksi ja lisää ne kattilaan tai kasariin.
- Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä, kunnes lasagnepalat ovat pehmenneet eli noin 25 minuuttia. Sekoittele välillä, niin että levypalat eivät tartu toisiinsa kiinni.
- Lisää lopuksi valutettu ja revitty mozzarella. Anna sulaa hetken ajan ja nosta tarjolle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti