200 g maitosuklaata
100 g pekaanipähkinöitä
100 g pistaasipähkinöitä
1. Paloittele ja sulata suklaa miedolla lämmöllä kattilassa.
2. Kuori tarvittaessa pähkinät ja pieni niitä rouheeksi veitsellä.
3. Sekoita pähkinät suklaan joukkoon ja lusikoi leivinpaperin päälle suurehkoja nokareita.
4. Nosta suklaat jääkaappiin kovettumaan useammaksi tunniksi. Valmiit suklaat kannattaa laittaa veitsellä hiukan pienemmiksi paloiksi.
100 g pekaanipähkinöitä
100 g pistaasipähkinöitä
1. Paloittele ja sulata suklaa miedolla lämmöllä kattilassa.
2. Kuori tarvittaessa pähkinät ja pieni niitä rouheeksi veitsellä.
3. Sekoita pähkinät suklaan joukkoon ja lusikoi leivinpaperin päälle suurehkoja nokareita.
4. Nosta suklaat jääkaappiin kovettumaan useammaksi tunniksi. Valmiit suklaat kannattaa laittaa veitsellä hiukan pienemmiksi paloiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti