torstai 25. heinäkuuta 2019

pistaasisuklaa

200 g maitosuklaata
100 g pekaanipähkinöitä
100 g pistaasipähkinöitä

1. Paloittele ja sulata suklaa miedolla lämmöllä kattilassa.
2. Kuori tarvittaessa pähkinät ja pieni niitä rouheeksi veitsellä.
3. Sekoita pähkinät suklaan joukkoon ja lusikoi leivinpaperin päälle suurehkoja nokareita.
4. Nosta suklaat jääkaappiin kovettumaan useammaksi tunniksi. Valmiit suklaat kannattaa laittaa veitsellä hiukan pienemmiksi paloiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Himonuudelit

nokare voita 3 rkl oliiviöljyä 1 purjosipuli 1/2 varhaiskaali (500g) paketti pinaattia 1 rkl seesamiöljyä 3 rkl riisiviinietikkaa 3 ...