keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Säästäminen ja sijoittaminen

Moni kokee säästämisen ja sijoittamisen vaikeana. Erityisesti aloittaminen voi olla hankalaa. Molemmat toki vaativat tahdonvoimaa, mutta ei niiden tarvitse vaikeilta tuntua - sinun pitää vain tehdä päätös ja ryhtyä toimeen. Varainhoitajamme Zacharias Wickholm on kiteyttänyt asian hyvin: ”Aloita jo! Pitkäjänteisyys on sijoittamisessa ja säästämisessä valttia.” 

Yksi syy, miksi säästäminen koetaan haastavaksi, on todennäköisesti vaihtoehtojen suuri lukumäärä. Sen takia voi olla vaikea hahmottaa, mikä soveltuu itselle parhaiten. Olemme kasanneet sinulle kattavan tietopaketin eri vaihtoehdoista. Olivatpa tavoitteesi pieniä tai suuria ja säästöaikasi pitkä tai lyhyt, näillä vinkeillä pääset alkuun tai jalostamaan suunnitelmaasi eteenpäin. 

https://www.saastopankki.fi/fi-fi/asiakaspalvelu/vinkit/saastaminen-ja-sijoittaminen/tilaa-saastamisen-vinkit?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=Muu_Saastaminen_Saastamisen-ja-sijoittamisen-vinkit_consideration_fi&utm_campaign=Saastopankkiryhma_Oma_Sosiaalinen_Media

Mitkä ovat top 10 -vinkit säästämisessä? Entä miten valitsen parhaan sijoituskohteen? 

Kannattaako säästäminen, mitkä ovat parhaat vinkit säästämiseen ja miten sijoittaminen kannattaa aloittaa? Sopisiko kenties osakesijoittaminen, asuntosijoittaminen, rahastosijoittaminen tai asuntosäästäminen? Tutustu säästämisen ja sijoittamisen vinkkeihinja aloita varallisuuden kerryttäminen jo tänään.


Mitä jo Einstein tiesi säästämisestä? Se ja 9 muuta erinomaista säästövinkkiä, joiden avulla onnistut tavoitteissasi.


Säästäminen ja sijoittaminen Jokaisella pitää olla mahdollisuus laittaa omat rahat tuottamaan, siksi pyrimme tekemään rahastosäästämisestä ja sijoittamisesta mahdollisimman helppoa ja edullista. Voit aloittaa ohjaamalla rahastoon esimerkiksi kympin kuussa, mutta mikään ei tietenkään estä sijoittamasta kerralla enemmänkin. Tutustu vaihtoehtoihin, valitse sinulle sopivin ja aloita säästäminen Säästäjä-palvelulla, verkkopankissa tai S-mobiilissa. Löydät varmasti tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Himonuudelit

nokare voita 3 rkl oliiviöljyä 1 purjosipuli 1/2 varhaiskaali (500g) paketti pinaattia 1 rkl seesamiöljyä 3 rkl riisiviinietikkaa 3 ...