Yömakkara on kuin hodari ilman sämpylää. Viillä makkaraan syvä viilto, jolloin se aukea grillissä ja on näin helppo täyttää vaikka sinapilla.
4 annosta valmistus alle 30 min.
Ainekset Pika-Coleslaw
1 pkt (400 g) Pirkka lihaisa grillimakkaraa 1/2 (350 g) varhaiskaalia
1/2 dl paahdettua sipulia 2 (150 g) porkkanaa
2 rkl ruohosipulia hienonnettuna 1/2 dl majoneesia (esim. Hellman’s)
Pirkka Parhaat mango-habanerosinappia 1 1/2 rkl valkoviinietikkaa
Valmistus
4 annosta valmistus alle 30 min.
Ainekset Pika-Coleslaw
1 pkt (400 g) Pirkka lihaisa grillimakkaraa 1/2 (350 g) varhaiskaalia
1/2 dl paahdettua sipulia 2 (150 g) porkkanaa
2 rkl ruohosipulia hienonnettuna 1/2 dl majoneesia (esim. Hellman’s)
Pirkka Parhaat mango-habanerosinappia 1 1/2 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl Maille Dijon sinappia
1 tl sokeria
1/2 tl suolaaValmistus
- Tee coleslaw. Yhdistä majoneesi, etikka, sinappi, sokeri ja suola kulhossa.
- Viipaloi kaali ohuen ohueksi kulhoon. Raasta porkkana karkeaksi. Sekoita ainekset salaatiksi.
- Viillä makkaroihin pitkä, syvä viilto. Grillaa makkarat. Täytä makkarat coleslaw’lla ja mausta paahdetulla sipulilla, ruohosipulilla ja sinapilla. Tarjoa loppu coleslaw makkaroiden kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti