keskiviikko 19. kesäkuuta 2019

Yömakkara

Yömakkara on kuin hodari ilman sämpylää. Viillä makkaraan syvä viilto, jolloin se aukea grillissä ja on näin helppo täyttää vaikka sinapilla.


4 annosta    valmistus alle 30 min.                                     
       
Ainekset                                                                            Pika-Coleslaw
1 pkt (400 g) Pirkka lihaisa grillimakkaraa                      1/2 (350 g) varhaiskaalia
1/2 dl paahdettua sipulia                                                   2 (150 g) porkkanaa
2 rkl ruohosipulia hienonnettuna                                      1/2 dl majoneesia (esim. Hellman’s)
Pirkka Parhaat mango-habanerosinappia                         1 1/2 rkl valkoviinietikkaa
                                                                                          1 rkl Maille Dijon sinappia
                                                                                          1 tl sokeria
                                                                                          1/2 tl suolaa


Valmistus
  1. Tee coleslaw. Yhdistä majoneesi, etikka, sinappi, sokeri ja suola kulhossa.
  2. Viipaloi kaali ohuen ohueksi kulhoon. Raasta porkkana karkeaksi. Sekoita ainekset salaatiksi.
  3. Viillä makkaroihin pitkä, syvä viilto. Grillaa makkarat. Täytä makkarat coleslaw’lla ja mausta paahdetulla sipulilla, ruohosipulilla ja sinapilla. Tarjoa loppu coleslaw makkaroiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Himonuudelit

nokare voita 3 rkl oliiviöljyä 1 purjosipuli 1/2 varhaiskaali (500g) paketti pinaattia 1 rkl seesamiöljyä 3 rkl riisiviinietikkaa 3 ...