Ainekset
12 annosta
125gvoita
5dlmaitoa
4kananmunaa
2 1/2dltomusokeria
2dlvehnäjauhoja
(1 tlvaniljasokeria)
5dlmaitoa
4kananmunaa
2 1/2dltomusokeria
2dlvehnäjauhoja
(1 tlvaniljasokeria)
Valmistus30 - 60 min
- Vuoraa noin 25 x 20 cm vuoka leivinpaperilla. Sulata voi ja lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Erottele valkuaiset ja keltuaiset.
- Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri keskenään. Lisää keltuaisvaahdon joukkoon voisula. Sekoita joukkoon jauhot vähän kerrallaan. (Mausta halutessasi vaniljasokerilla.) Lisää lopuksi maito ja sekoita tasaiseksi. Nostele valkuaisvaahto varovasti taikinaan.
- Kaada taikina vuokaan ja paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Jos pinta meinaa tummua liikaa, peitä se leivinpaperilla. Jäähdytä pannari jääkaappikylmäksi ennen tarjoamista. Leikkaa taikapannari 12 palaan tai tee halutessasi pieniä leivoksia (24 palaa à 45 g).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti