lauantai 22. kesäkuuta 2019

Paholaisen hillo resepti

1/2 dl vettä
500 g tomaattimurskaa
1 punainen paprika
2 keltasipulia
2 punaista chiliä
2 yksikyntistä valkosipulia
2 tl oreganoa
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1/4 dl punaviinietikkaa
3 1/2 dl hillosokeria

Kuori sipulit, pese paprika ja chilit. Kuutio kaikki pieniksi paloiksi. Voit paloitella chilin sellaisenaan ilman kantaa, jos haluat hillosta erityisen tulista, miedompaa hilloa halutessasi poista siemenet ja kiinnikkeet. Laita kuutiot, tomaattimurska, vesi ja mausteet kattilaan. Anna kiehua hiljalleen noin puolituntia. Lisää etikka, hillosokeri ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Himonuudelit

nokare voita 3 rkl oliiviöljyä 1 purjosipuli 1/2 varhaiskaali (500g) paketti pinaattia 1 rkl seesamiöljyä 3 rkl riisiviinietikkaa 3 ...