1/2 dl vettä
500 g tomaattimurskaa
1 punainen paprika
2 keltasipulia
2 punaista chiliä
2 yksikyntistä valkosipulia
2 tl oreganoa
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1/4 dl punaviinietikkaa
3 1/2 dl hillosokeria
Kuori sipulit, pese paprika ja chilit. Kuutio kaikki pieniksi paloiksi. Voit paloitella chilin sellaisenaan ilman kantaa, jos haluat hillosta erityisen tulista, miedompaa hilloa halutessasi poista siemenet ja kiinnikkeet. Laita kuutiot, tomaattimurska, vesi ja mausteet kattilaan. Anna kiehua hiljalleen noin puolituntia. Lisää etikka, hillosokeri ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.
500 g tomaattimurskaa
1 punainen paprika
2 keltasipulia
2 punaista chiliä
2 yksikyntistä valkosipulia
2 tl oreganoa
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1/4 dl punaviinietikkaa
3 1/2 dl hillosokeria
Kuori sipulit, pese paprika ja chilit. Kuutio kaikki pieniksi paloiksi. Voit paloitella chilin sellaisenaan ilman kantaa, jos haluat hillosta erityisen tulista, miedompaa hilloa halutessasi poista siemenet ja kiinnikkeet. Laita kuutiot, tomaattimurska, vesi ja mausteet kattilaan. Anna kiehua hiljalleen noin puolituntia. Lisää etikka, hillosokeri ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti