torstai 13. kesäkuuta 2019

Näitä ulkomaisia pankkeja suomalaiset käyttävät - Pitäisikö sinunkin vaihtaa edullisempaan?

Milloin viimeksi olet tutustunut muihin kuin oman pankkisi palveluihin? Näihin ulkomaisiin pankkeihin sinäkin voit muiden suomalaisten tavoin luottaa.

  1. Suomen markkinoilla toimii useita ulkomaalaisia pankkeja
  2. Monet näistä tarjoavat suomalaisia pankkeja alhaisempaa korkotasoa
  3. Sinulla on täysi vapaus valita, mistä pankista otat lainaa
  4. Pankkien ja lainanantajien vertailussa sinua auttaa OmaLaina.fi
  5. Ulkomaiset pankit voivat tarjota joustavammat lainaehdot ja takaisinmaksuajanLainojen kilpailuttaminen ulkomaisten pankkien avulla on nousemassa entistä tärkeämpään asemaan
  6. Pankkien lainatarjontaa voi helposti vertailla kotimaisessa Omalaina.fi -vertailupalvelussa, joka kokoaa yli 30 Suomessa toimivan pankin ja rahoituslaitoksen tarjoukset yhdelle sivustolle
Suomessa toimivista ulkomaalaisista pankeista muutamat ovat nousseet selvään suosioon suomalaisten keskuudessa. Erityisesti nämä pankit ovat keränneet luottamusta ja menestyneet hyvin suomalaisilla lainamarkkinoilla:

Ruotsalaiset pankit                         Norjalaiset pankit                          Virolaiset pankit

Resurs Bank                                     Bank Norwegian                            Bigbank
Collector Bank                                 Komplett Bank
Nordax Bank                                    Instabank
                                                         Monobank


Kun haet lainaa, kannattaa vertailuun ottaa mukaan niin monta pankkia kuin mahdollista. Et voi etukäteen tietää, mistä pankista saat hakemallesi lainalle parhaimman koron tai sopivimmat lainaehdot. Ulkomaalaisten ja suomalaisten pankkien vertailu voi kuitenkin olla työlästä, jolloin avuksi kannattaa ottaa lainavertailupalvelu.

OmaLainan avulla voit vertailla lainoja jopa 30 eri pankista ja rahoituslaitoksesta samaan aikaan, vain yhdellä hakemuksella. Lainavertailun voit suorittaa millä tahansa lainasummalla 60 000 euroon asti, jopa 15 vuoden laina-ajalla. OmaLaina auttaa sinua löytämään oikean pankin ja lainatarjouksen nopeasti ja luotettavasti. Palvelu on täysin kotimainen, ja sen kautta lainojen vertailu on alusta loppuun turvallista ja tehokasta.

Lainamarkkinoiden tarjonta on kasvanut viime vuosina huomattavasti sekä ulkomaisten että kotimaisten pankkien ja rahoituslaitosten toimesta. Sopivan lainan löytäminen näiden kaikkien lainantarjoajien joukosta voi olla haastavaa, ja tähän kannattaakin ottaa avuksi ilmainen vertailupalvelu, joka tekee työn hakijan puolesta.
Omalainan avulla hakija voi vertailla jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta keskenään, ja valita näistä itselleen parhaimman lainavaihtoedon. Palvelu on maksuton, ja sen kautta löytyvät myös artikkelissa mainitut norjalaispankit.

Vertailemalla lainoja voi lainakuluissa säästää huomattavia summia. Kaikilla lainanantajilla on lainoihin hieman eri korkoprosentti ja lainaehdot. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee myös suuresti eri pankkien välillä. Lainojen kilpailuttaminen on aivan yhtä tärkeää kuin muiden suurten rahaa vievien sopimusten kilpailuttaminen, kuten vakuutusten ja sähkösopimusten. Lainasi kilpailuttamalla voit säästää jopa satoja euroja kuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Himonuudelit

nokare voita 3 rkl oliiviöljyä 1 purjosipuli 1/2 varhaiskaali (500g) paketti pinaattia 1 rkl seesamiöljyä 3 rkl riisiviinietikkaa 3 ...