torstai 28. helmikuuta 2019

clark.fi palvelu

https://clark.fi/fi

Monet suuret yritykset ovat tarjonneet sähköisiä laskuja jo vuosien ajan. Kun kaikki palvelut ja mukavuudet siirtyvät yksi toisensa jälkeen sähköiseen muotoon, on vain luonnollista, että myös laskujen maksaminen hoituu alusta loppuun tietokoneen tai älypuhelimen välityksellä.

Mobiililasku mahdollistaa myös sen, että laskut voi keskittää mobiilisovellukseen ja maksaa kännykän välityksellä missä ikinä onkaan.

Suomalainen Clark-sovellus kerää kaikki laskusi samaan paikkaan, ja tekee niiden maksamisesta erittäin helppoa. Listasimmekin viisi hyvää syytä luopua kokonaan paperilaskuista ja siirtyä Clarkin käyttäjäksi.

Clark.fi palvelun avulla voi keskittää laskujen vastaanoton yhteen paikkaan ja helpottaa oman talouden  hallintaa. Paperilaskujen kalliit toimituslisät ja helposti unohtuvat sähköpostilaskut jäävät nyt historiaan. Saat laskusi palveluun hyödyntämällä seuraavia ominaisuuksia:

                                                           Laskut

Tilaa laskut suoraan Laskuni.fi-palvelusta. Valitse laskuttava yritys ja lähetä tilaus. Tämän jälkeen laskusi tulevat jatkossa automaattisesti palveluun nähtävillesi.

Hyödynnä puhelimesi kameraa. Voit ottaa kuvan laskustasi, jolloin laskun tiedot lisätään palveluun. Laskun tiedot ja kuva arkistoituu automaattisesti tilillesi.

Käyttäjätunnuksesi toimii henkilökohtaisena laskutusosoitteena. Ilmoita käyttäjätunnuksesi laskuttajalle niin laskut tulevat jatkossa automaattisesti palveluun.


                                                      Dokumentit

Kaikki tärkeät dokumentit aina hukassa kun tarvitset niitä? Ei hätää, nyt saat ne kaikki samaan paikkaan. Luo omia kansioita ja jaottele dokumentit haluamallasi tavalla. Voit jälkikäteen katsella dokumentteja verkkoportaalissa ja mobiilisovelluksessa milloin ja missä vain. Saat dokumentit palveluun hyödyntämällä seuraavia ominaisuuksia: 

Hyödynnä puhelimesi kameraa. Voit ottaa kuvan dokumentistasi ja tallentaa sen tarvittavilla lisätiedoilla omaan dokumenttiarkistoosi. Nyt kaikki takuukuitit, palkkakuitit ja sopimukset ovat helposti löydettävissä yhdestä paikasta. 

Käyttäjätunnuksesi toimii henkilökohtaisena toimitusosoitteena. Ilmoita käyttäjätunnuksesi dokumentin toimittajalle niin dokumentti tulee automaattisesti palveluun. Voit myös itse lähettää haluamasi dokumentit kyseiseen osoitteeseen. 

Voit ladata dokumentit arkistoon myös suoraan tietokoneeltasi. Dokumentin lisääminen toteutetaan verkkoportaalin kautta. Dokumentit voidaan lisätä .jpg tai .pdf -muodossa. 

                                                         BONUS

Kaupan kassoilla kanta-asiakkuudesta saadut bonukset ovat jo arkipäivää. Me Clark.fi:ssä haluamme tarjota mahdollisuuden saada bonusta jo olemassa olevista menoistasi eli laskuistasi. Haluamme myös kannustaa ihmisiä tehokkaaseen talouden hallintaan ja siksi palkitsemme aktiivisia käyttäjiämme myös palvelun käytöstä. 

Maksamme bonusta jokaisesta vastaanotetusta laskusta. Laskun bonuksen määrä vaihtelee sen toimitustavasta sekä laskun toimittajasta. 

Tarjoamme käyttäjillemme vaihtuvia edunarvoisia tarjouksia. Sen lisäksi, että tarjoukset ovat jo itsessään uniikkeja etuja niin maksamme luonnollisesti vielä bonusta niiden hyödyntämisestä.
Tehokas talouden hallinta on erittäin tärkeää. 

Siksi haluamme palkita aktiivisia käyttäjiämme lisäbonuksilla. Suosittelemme tarkastelemaan tehtäviä säännöllisesti koska tämä on helppo tapa ansaita lisäbonusta! 

Clark-sovellus pitää laskusi järjestyksessä ja auttaa maksamaan ne helposti yhdellä painalluksella. Sovellus on kuitenkin paljon muutakin kuin pelkkä lista maksamattomista ja maksetuista laskuista.
Clarkin käytöstä kerrytät myös jatkuvasti henkilökohtaista bonusta, jonka voit muuttaa rahaksi ja siirtää suoraan pankkitilillesi. Bonus kertyy paitsi laskujen vastaanotosta, myös nettishoppailusta. Voit nimittäin tehdä Clarkin kautta ostoksia yli 150:ssa tunnetussa verkkokaupassa esimerkiksi muodin, matkustamisen ja elektroniikan saralla. Jokainen ostos kerryttää bonustiliäsi.

                                                  Maksaminen

Laskujen maksaminen on aina ikävää, mutta siksi pyrimme tekemään siitä hieman mukavampaa. Mobiilisovelluksessa maksaminen voidaan toteuttaa korttimaksuna ja verkkoportaalissa sekä korttimaksuna, että verkkopankin kautta. 

Korttimaksaminen toteutetaan palvelussa Debit-kortin avulla. Kortti tiedot lisätään palvelussamme Profiili -sivulla. Korttimaksujen suorittaminen vaatii aina vahvasti tunnistetun käyttäjän, joten muistathan tehdä tunnistautumisen ennen korttitietojen syöttämistä. Korttitietoja ei säilytetä Laskuni.fi -palvelussa, vaan niiden säilytyksestä vastaa PCI DSS sertifioitu yhteistyökumppanimme Solinor. 

Palvelussa voi myös maksaa laskut oman verkkopankin kautta. Verkkopankin kautta maksettaessa tarvitset omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset laskujen maksamiseen. Laskujen tiedot eivät siirry automaattisesti verkkopankkiin, joten käytäthän laskuissa olevaa virtuaaliviivakoodia tietojen vikkellään siirtämiseen. 

                                              Muuta

Kyllä vielä löytyy muutakin. Tarjoamme laajan valikoiman eri ominaisuuksia, jotka helpottavat juuri sinua omassa talouden hallinnassa. Tässä niistä muutama:
Automaattiset eräpäivämuistutukset pitävät huolta siitä, että yksikään lasku ei enää unohdu. Voit hyvästellä turhat maksumuistutukset ja niistä syntyvät lisäkulut. Voit itse määrittää koska haluat muistutukset asetukset-sivulta. 

Tilastot pitävät huolta siitä, että pysyt aina ajan tasalla tilanteestasi. Laskut voidaan luokitella eri luokkiin, jotta seuranta olisi helpompaa. Tiedätkö sinä mihin rahasi menevät? 

Automaattinen arkistointi säästää sinulta runsaasti aikaa. Kaikki laskut ja dokumentit tallentuvat sinulle arkistoon ja on löydettävissä vielä vuosienkin päästä. Nyt ei tarvitse enää säilyttää mappeja kotona vaan kaikki on löydettävissä yhdestä paikasta. 

Voit myös linkittää tilisi toisen Clark -käyttäjän kanssa. Tämä mahdollistaa esimerkiksi samassa taloudessa asuvien helpomman talouden hoidon.
Mobiilisovelluksemme varmistaa sen, että voit hoitaa talouttasi milloin ja missä vain.



1. Ei huku postissa
Vaikka Suomessa postiin voikin lähtökohtaisesti luottaa, fakta on, että paperinen lasku voi hukkua postissa. Ohut kirjekuori lipsahtaa helposti myös sanomalehtipinon väliin ja kulkeutuu näin lehtiroskikseen.
Clarkissa laskut pysyvät tallessa, ja näet helposti, mitkä niistä on vielä maksamatta.
2. Vältyt lisämaksuilta
Suurin osa yrityksistä on siirtynyt perimään paperisista laskuista muutaman euron palvelumaksun. Esimerkiksi kerran kuussa laskutettavan puhelinliittymän kohdalla tämä tarkoittaa useita kymmeniä euroja vuodessa, jotka maksat aivan turhaan. Mobiililaskuista lisämaksuja ei peritä.
3. Säästät luontoa
Paperilaskut ovat käytännössä aivan turhaa luonnonvarojen tuhlausta. Keskittämällä laskusi Clarkiin edistät omalta osaltasi ympäristöystävällisempää elämäntapaa.
4. Vaikea unohtaa
Pöydälle lojumaan jäänyt lasku unohtuu helpommin, mikä johtaa jälleen maksumuistutukseen. Clark-sovellukseen keskitetty mobiililasku muistuttaa sinua olemassaolostaan joka kerta, kun kirjaudut sisään. Sovellus myös lähettää sinulle muistutuksen eräpäivän lähestyessä, joten maksamisen unohtaminen on käytännössä mahdotonta.
5. Säästät aikaa
Paperisten laskujen maksaminen on todellinen projekti, johon täytyy varata aikaa – varsinkin jos laskupino on ehtinyt kasvaa suureksi. Jokaisen tili- ja viitenumeron näpytteleminen erikseen raastaa hermoja, ja virheitä syntyy helposti. Clarkissa kaikki laskun tiedot ovat valmiina, ja riittää, että hyväksyt sen yhdellä painalluksella.
6. Talous pysyy hallinnassa
Lataamalla Clark-laskutussovelluksen näet kaikki maksamattomat laskusi yhdessä paikassa. Maksaminen sujuu kätevästi yhdellä klikkauksella, missä ikinä oletkaan. Clark myös arkistoi laskusi automaattisesti, joten sinun ei tarvitse enää täyttää lipastonlaatikoitasi laskupinoilla, joista kuitenkin on aina joku hukassa.
Kun kaikki laskut, maksetut ja maksamattomat, on oman talouden hallinta ja seuraaminen helpompaa. Jos sinun pitää saada rahaa säästöön, voit tarkistaa Clarkista, mistä menoeristä pystyisit luopumaan.
Lataa Clark App Storesta.
Lataa Clark Google Play -kaupasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Himonuudelit

nokare voita 3 rkl oliiviöljyä 1 purjosipuli 1/2 varhaiskaali (500g) paketti pinaattia 1 rkl seesamiöljyä 3 rkl riisiviinietikkaa 3 ...