Suklaa ja pähkinä eivät turhaan ole klassikkoyhdistelmä ja herkullisimmillaan niistä syntyy maistuva brownie. Onnistuneen brownien tunnistaa siitä, että se on aavistuksen tahmea keskeltä ja sitä ei kannatakaan paistaa täysin kypsäksi.
200 g tummaa suklaata
200 g voita
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
3 kananmunaa
Pähkinävoikuorrute:
100 g maapähkinävoita
2 rkl sokeria
1. Sulata rasva miedolla lämmöllä ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa.
2. Lisää joukkoon loput ainekset ja sekoita huolella.
3. Valmista maapähkinävoitäyte lisäämällä joukkoon sokeri, sekoita.
4. Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja kaada taikina siihen. Levitä päälle pähkinävoitäyte.
5. Paista uunissa 175 asteessa noin puoli tuntia, mutta jätä brownie keskeltä taikinamaiseksi.
200 g voita
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
3 kananmunaa
Pähkinävoikuorrute:
100 g maapähkinävoita
2 rkl sokeria
1. Sulata rasva miedolla lämmöllä ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa.
2. Lisää joukkoon loput ainekset ja sekoita huolella.
3. Valmista maapähkinävoitäyte lisäämällä joukkoon sokeri, sekoita.
4. Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja kaada taikina siihen. Levitä päälle pähkinävoitäyte.
5. Paista uunissa 175 asteessa noin puoli tuntia, mutta jätä brownie keskeltä taikinamaiseksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti